ارائه خدمات روانشناختی به بیماران اوتیسم

1403/09/20
تعداد بازدید :143

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: بخش نشاط بیمارستان بعثت سنندج با هدف ارتقای سطح کیفیت زندگی کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلالات روانپزشکی و ارائه خدمات درمانی و روانشناختی تخصصی به این بیماران ایجاد شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، دکتر سلیمان محمدزاده اظهار کرد: بخش نشاط بیمارستان بعثت سنندج در سال 93 با پنج تخت راه اندازی شد که اکنون با توجه به افزایش تقاضا به 18 تخت رسیده است و به عنوان یک مرکز تخصصی، خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران مبتلا به اختلالات روانپزشکی کودک و نوجوان از قبیل افسردگی، اضطرابی، وسواس، دوقطبی. اوتیسم و ... ارائه می‌دهد.

به گفته‌ دکتر محمدزاده، بستری بیماران نوجوان نیازمند ارزیابی‌های روانشناختی و اجتماعی دقیق است تا اطمینان حاصل شود که محیط بستری برای آن‌ها مناسب و ایمن خواهد بود.

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان در یک هشدار جدی اعلام کرد: سن مصرف مواد مخدر بسیار کاهش یافته و نوجوانان در سنین پایین‌تر به مواد مخدر خطرناکی مانند مصرف گل، کمیکال، هروئین، شیشه و ترامادول روی می‌آورند.

دکتر محمدزاده با اشاره به بستری نوجوانان در مراکز درمانی به دلیل مسمومیت ناشی از مصرف مواد مخدر، این پدیده را زنگ خطری جدی برای سلامت جامعه دانست.

وی افزود: بسیاری از این نوجوانان به دلیل مصرف بیش از حد مواد مخدر به مدت دو هفته در بخش‌های ویژه بستری می‌شوند و پس از سم‌زدایی، در صورت نیاز به مراکز ترک اعتیاد ارجاع داده می‌شوند.

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان، خاطرنشان کرد: بیماران بستری در این بخش، ضمن دریافت مراقبت‌های پزشکی، از خدمات روانشناختی و کاردرمانی نیز بهره‌مند می‌شوند. همچنین، این بخش به عنوان مرکز ارجاع پزشک قانونی برای ارزیابی بیماران دارای اختلالات روانی در پرونده‌های حضانت کودکان فعالیت می‌کند.

دکتر محمدزاده یادآور شد: ایجاد یک بخش جداگانه برای ترک اعتیاد و بخش جداگانه برای دختران و پسران در بیمارستان بعثت، گامی مهم در جهت ارائه خدمات تخصصی‌تر و مؤثرتر به این گروه از بیماران خواهد بود.

سامانه های دانشگاه