مدیر نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: در راستای حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی، طرح تشدید نظارت های خود را در ایام نوروز 1404 به اجرا گذاشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، مهندس شهاب قصری مدیر نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو، اظهار کرد: در این طرح که از 25 اسفند 1403 تا 5 فروردین 1404 به اجرا درآمد، بازرسان این معاونت 449 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت در سطح استان کردستان انجام دادند.
وی افزود: 84 مورد بازرسی از کارخانه های تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، 98 مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی و بهداشتی، 254 مورد بازدید از داروخانه های روزانه و شبانه روزی، 8 مورد بازرسی از داروخانه های تأمین کننده شیر خشک های یارانه ای و رژیمی، بازدید از واحدهای تجهیزات بیمارستانی در شهرستان های سقز، بانه، مریوان، قروه و دهگلان انجام شده است.
مهندس قصری در ادامه با اشاره به اینکه 839 قلم محصولات غذایی و بهداشتی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی توقیف شد، بیان کرد: 49 آزمایش بر روی موارد مشکوک در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی انجام گرفت.
وی تصریح کرد: طی این مدت به 151 تماس تلفنی با سامانه 190 پاسخ داده شد.
مدیر نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو هدف از اجرای این طرح نظارت بر اجرای صحیح دستورالعمل های بهداشتی، بررسی شرایط خطوط تولید محصولات تولیدی، نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی و بسته بندی محصولات آرایشی و بهداشتی، نظارت بر نحوه خدمات رسانی داروخانه ها و بیمارستان ها، نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی و کنترل برچسب گذاری محصولات غذایی و بهداشتی در سطح عرضه، عنوان کرد.
مهندس شهاب قصری ضمن قدردانی از همکاری مردم، از شهروندان و مسافران نوروزی درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه 190 به این معاونت اطلاع دهند.
افراد آنلاین | 0 |
بازدید صفحه جاری | 477 |
تاریخ بروز رسانی | 1403/09/28 |
بازدید امروز | 4467 |
بازدید دیروز | 10333 |
بازدید کل | 3892869 |