برگزاری دوره تخصصی پایه بهداشت، آب و غذا در شرایط اضطراری توسط همکار هیئت علمی دانشکده ویژه مدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر در سنندج

1404/06/09
تعداد بازدید :32

⭕ برگزاری دوره تخصصی پایه بهداشت، آب و غذا در شرایط اضطراری ویژه خواهران در سنندج

🔻 سنندج – روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان کردستان 
رییس‌ جمعیت هلال احمر شهرستان سنندج گفت: دوره تخصصی پایه بهداشت، آب و غذا در شرایط اضطراری ویژه خواهران با حضور ۳۰ نفر از امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر در سالن اجتماعات جمعیت هلال‌احمر استان کردستان برگزار شد.

🔻 محمد کریم محمدی افزود: این دوره با تدریس دکتر شادیه محمدی عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کردستان به مدت ۲۸ ساعت اجرا گردید و شرکت‌کنندگان مباحث متنوعی را فرا گرفتند که از جمله آن می‌توان به تعاریف و وظایف امدادگران، بهداشت آب سالم و روش‌های تأمین آن، تغذیه در شرایط اضطراری، بهداشت و نگهداری مواد غذایی، سبد غذایی، گروه‌های آسیب‌پذیر، استانداردهای جهانی مواد غذایی در شرایط بحران، روش‌های ساده تهیه غذای سالم و بهداشت محیط در اردوگاه‌ها اشاره کرد.

🔻 وی توضیح داد: برگزاری چنین دوره‌هایی نقش مهمی در افزایش توانمندی اعضای هلال‌احمر برای حضور در صحنه‌های بحران و خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان دارد و جمعیت شهرستان سنندج همواره تلاش کرده است تا آموزش‌های به‌روز و کاربردی را در اختیار نیروی عملیاتی خود قرار دهد.

سامانه های دانشگاه